Wedstrijden 13-17/08: Antwerpen, Halle en Gent

Door Bart Rosseels op 18-08-2014 om 20:40:22

Op een mooie vrijdagavond in augustus stond zoals elk jaar weer de avondduatlon van Halle (3.3/32.2/2) op het programma, een wedstrijd die tevens geldt als clubkampioenschap voor DTTA. Het weer was iets minder mooi dan andere jaren, gelukkig bleef het bij wat gedruppel. Tim De Bouw snelde net als vorig jaar naar de titel van clubkampioen, en eindigde bovendien op een zeer knappe 7e plaats overall, op slechts een halve minuut van het podium. Bruno Kestermont finishte ondanks een trainingsachterstand op een mooie 26e plaats overall, en een 4e plaats bij de Masters A. Het DTTA-podium werd volledig gemaakt door Mario De Weghe, die op plaats 46 eindigde. Na hem finishten nog Bart Rosseels (96), Lode Verdoodt (123) en Roger Van Houtem, winnaar bij de Masters C.

Patrick Beeckman was deze week 2 keer aan de slag, in Antwerpen en Gent. Op 13/08 nam hij deel aan de 1/8 triatlon van Antwerpen (500/20/5), waar hij op een mooie 62e plaats eindigde. En enkele dagen later, op 17/08, stond hij aan de start van de Mister T triatlon in Gent, waar hij goed was voor een 144e plaats op 394 finishers.